Wyroby wędliniarskie
Wyroby wędliniarskie produkowane według tradycyjnych, naturalnych metod coraz częściej trafiają na polskie stoły. Domowe kiełbasy podsuszane, pasztety czy soczyste polędwice przygotowywane ze 100 % najlepszego gatunkowo mięsa oraz aromatycznych kompozycji przypraw wyróżniają się doskonałym smakiem i apetycznym zapachem. Swojskie wyroby wędliniarskie pozbawione są wszelkich szkodliwych substancji dodatkowych – wytwarzane są na bazie solanki i przypraw bez uzupełniaczy chemicznych zwiększających objętość. Dzięki odpowiedniej obróbce domowe wyroby wędliniarskie zachowują długo świeżość.
Pokaż więcej
Sklep internetowy z tradycyjnymi wędlinami
Prowadzimy sprzedaż stacjonarną i online. Sklep internetowy z tradycyjnymi wędlinami oferuje rozbudowaną ofertę wyrobów. Należą do nich kiełbasy, pasztety, wędzonki, a także salcesony, galantyny czy smarowidła. Tradycyjne wyroby wędliniarskie produkowane są zgodnie z normami unijnymi na zachowanie substancji smolistych. Gwarantują więc nie tylko dobry smak, ale również najwyższą jakość.
Ponad 60 produktów
W naszej ofercie posiadamy następujące tradycyjne wędliny:
- szynka cielęca wędzona,
- polędwica wędzona/parzona,
- polędwica wiśniowa wędzona na zimno,
- szynka wiśniowa wędzona na zimno,
- wędzonka krotoszyńska,
- szynka z tłuszczem,
- szynka laurowa,
- wołowina wędzona,
- polędwiczki wieprzowe wędzone,
- ogonówka wędzona/parzona,
- rolada boczkowa z polędwiczką,
- kabanosy,
- baleron,
- boczek wędzony,
- słonina wędzona,
- żeberka wędzone,
- szynka wołowa,
- kości wędzone
- kiełbasa polska pieczona z szynki,
- kiełbasa polska wędzona na zimno,
- kiełbasa szefa,
- kiełbasa ręcznie krojona,
- kiełbaski cienkie delikatesowe,
- kabanosy wieprzowe,
- kiełbasa śląska,
- kiełbasa jałowcowa,
- kiełbasa myśliwska z dziczyzny,
- kiełbasa z jelenia,
- kabanosy z dziczyzny,
- polędwica wędzona z dzika i jelenia,
- szynka wędzona z dzika i jelenia,
- kiełbasa gajowego podsuszana,
- krakowska firmowa i krakowska sucha,
- kiełbasa szynkowa,
- kiełbasa chłopska/wiejska,
- kiełbasa grillowa z czosnkiem niedźwiedzim,
- mielonka z łopatki,
- parówki,
- galantyna,
- kaszanka domowa czarna/biała,
- pasztetowa domowa wędzona lub parzona,
- kiszka ziemniaczana z boczkiem wędzonym,
- pasztet zapiekany firmowy – z żurawiną lub pieczarkami,
- pieczeń firmowa cebulowa,
- salceson biały i czarny,
- ozorki w galarecie,
- biała firmowa extra,
- biała cienka extra,
- smalec wiejski – smarowidło,
- słoiki/weki: pasztety z dziczyzny, cielęciny, jagnięciny, smalec domowy oraz kiełbasy w słoiku, tuszonki, mielonki.
Pokaż mniej